Loading...
Hi, How Can We Help You?

Blog

Jos’ recensie

Een jaar geleden kwam ik al hijgend de sportschool binnen. Ik had besloten eindelijk iets aan mijn overgewicht te gaan doen. Na een korte rondleiding van René, zag ik het wel zitten! René nam mij onder zijn hoede en we gingen aan de slag. De eerste keer zat ik na vijf minuten trainen al misselijk boven een prullenbak, zo slecht was ik er aan toe.

Shape Me 4 juni 2023

Ik trainde wekelijks met René, waardoor mijn conditie heel snel vooruit ging! Binnen drie maanden kon ik gewoon meer dan een uur trainen

, zonder dat ik kapot ging. Na een halfjaar zijn we ook een beetje krachttraining gaan doen. Ik bleek hier best aanleg voor te hebben!

In middels train ik driemaal per week, twee dagen conditietraining en één dag krachttraining. Nu, inmiddels een jaar verder, ben ik 36 kilo lichter en 30cm in omtrek kwijt, dankzij de goede begeleiding van René. Ik ben super trots op wat we samen bereikt hebben en ik heb er alle vertrouwen in dat René mij ook met mijn nieuwe doelen voor dit nieuwe jaar, goed gaat ondersteunen!

René, bedankt voor je inzet en je vertrouwen in mij.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*