Loading...
Hi, How Can We Help You?

Blog

Recensie: Gerard Gerritsen:

Ik ben erg tevreden over Shape Me! Ik heb een motorongeluk gehad waaraan ik diverse fysiek letsel aan overhield, met de nadruk op mijn pols. Dit zorgde ervoor dat ik nagenoeg niet meer kon trainen. René heeft mij geholpen met aangepaste oefeningen en mij door de zure appel laten bijten. Hierdoor was ik al snel weer in staat op hoger niveau te trainen!

René is erg vriendelijk, consequent en weet waar hij over praat. Ik raad dan ook iedereen aan om personal training te volgen bij Shape Me!

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*